Kundomdömen gällande MyHeart.se

Lämna omdöme

rating
Hej!
En timme efter att jag beställt & betalt fick jag ett mejl om att mina varor har packats och skickats iväg. GRYMT!!!!
Finns ju inget bättre med snabba leveranser för en som är i sista minuten med julklappar. TACK :)!!!
Sofie19/12/2016
rating
Snabb leverans, löpande information om beställningen, allt perfekt=nöjd kund
Cay18/12/2016
rating
Hade en akut beställning, skulle
ha band till en blöjtårta som skulle
lev när den nyfödde kom hem från BB.

Jag själv ska iväg på sem på
lördag, och jag fick paketet till min
ICA affär och kunde hämta ut det
dagen efter.

Tusen Tack!
För en riktigt snabb lev

//Marie
Marie Pettersson Osby19/10/2016
rating
Snabb kommunikation och leverans och bra priser så tummen upp!
Sophie17/10/2016
rating
Snabb service, man behöver inte vara orolig att få vänta på det man beställt. ☺️ Fina produkter,rekommenderas starkt till dom som vill beställa 😍
Dragana18/09/2016
rating
Fantastiskt snabb service! Man behöver verkligen inte vara orolig att få vänta på det man beställt! Fina produkter,rekommenderas starkt!!!
Camilla13/07/2016
rating
Super snabb leverans, beställde igår på dagen och fick hem det idag. Jätte nöjd med varorna. Kommer att handla hos er och varmt rekommendera er.
Gabriella08/07/2016
rating
Beställde på fredag hade varorna på måndag, super!
Beställde varor till min sons dop som är på Alla hjärtans dag
Det blev servetter, serpentiner, nappar, nallar och röda hjärtan som bordsdekoration och metallic ballonger i rött å ljusblått
Beställde 25-pack och fick bara 10st av dom ljusblå, men det löste dom med vändande post, super!
Kommer beställa härifrån när lillen fyller 1år :)
Maria25/05/2016
rating
Supersnabb leverans och jätte fina grejer. Kommer verkligen beställa igen och säga till alla jag känner hur bra ni var 😊
Tina25/05/2016
rating
Jättesnabb leverans , jättefina grejer, är jättenöjd kommer verkligen att beställa igen , kan verkligen rekommendera
Carola25/05/2016
rating
Snabb leverans och superbra sortiment till bra pris. Till och med innan jul var leveransen snabb. Min julklapp kom fram i tid - mycket bra!
Annika G25/05/2016
rating
Snabb leverans och fina produkter
25/05/2016
rating
Snabb leverans.
Askarna var snygga och lätta att vika ihop!
Väldigt prisvärt!
Tina25/05/2016
rating
Snabb leverans och varorna stämmer bra överens med bilderna från sidan. Bra priser.
Emmy25/05/2016
rating
Varan är som utlovat. Snabb leverans.
Annelie Sandgren25/05/2016
rating
Så fina örngott ❤️
Jenny25/05/2016
rating
Snabb leverans och runa örngott. Rekommenderas!
Daniel25/05/2016
rating
Beställde servetter. De ser ännu bättre ut i verkligheten än på hemsidan, men redan där var de snygga. Enkelt att beställa och betala. Inga problem med leveransen. Mycket nöjd, som kund och rekommenderar gärna myHeart!
LillaNillan25/05/2016
rating
Beställde dekorationer att pynta julbordet med.Superfina saker som jag inte sett någon annanstans.Bra priser och väldigt snabb leverans.Kommer definitivt handla här igen!
Emma25/05/2016
rating
Bra kvalite & snabb leverans
Eija Widblom25/05/2016
MyHeart.se - Genomsnittligt betyg: 4.45/5 - Antal omdömen: 694

Följ oss på Instagram