Gästbok Ivory, Elegant Butterflies

rating
4.5/5 - 3 omdömen

249 kr

Gästbok Ivory, Elegant Butterflies 249 kr Art. nr: 4470 4 i lager

Ivoryfärgad gästbok med fint guldmönster av fjärilar på. Lägg fram boken och låt gästerna skriva ett par rader i den. Boken är 22 x 19 cm stor och innehåller 35 sidor som är helt tomma. Endast det enkla order "Guests" och en rad för att beskriva dagens händelse.

Skriv ett omdöme

rating
Jättesnabb leverans!!’ Kom på 1 dag. Fin vara. Allr toppen
01/05/2018 — Angelina Rojas
rating
14/07/2016 — Auli Tuulikki Ylisoini
rating
Väldigt fin! Tyvärr något kantstött och med ett par missfärgningar i form av små rosa fläckar.
25/05/2016 — Isabelle Ripa

Fri frakt vid köp över 500 kr
Handlar du för mer än 500 kr bjuder vi på fraktavgiften (ord. pris 39kr)

Leveranstid
Postnord och Schenker beräknar 1 dags leveranstid för dig med:
postnummer under 850 00 (söder om Sundsvall, ej Gotland).

Postnord och Schenker beräknar 2 dagars leveranstid för dig med:
postnummer över 850 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.

Postnord och Schenker beräknar 3 dagars leveranstid för dig med:
postnummer över 850 00 i glesbygd eller med lantbrevbäring.

Beställningar skickas inom 1-2 arbetsdagar, men 95 % kommer fram dagen efter beställning. Vi gör vårt allra bästa för att ordern skall komma fram så fort som möjligt, men ibland kan det ske att posthanteringen blir försenad och detta kan vi inte påverka.

Vill du ha mer information om din leverans kan du kontakta oss på kundtjanst@myheart.se

Lagerhämtning
Hämta din beställning på vårt lager i Kungsängen (3 mil norr om Stockholm).
Lagret har öppet helgfria vardagar 08:00 - 15:00.
Du kan komma och hämta din order ca 1 timme efter att du lagt den.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkter i samma kategori

 • En fyll-i-bok för bröllopet. Varje gäst får en egen sida att fylla i, om brudparet. Allt från tankar man har om brudparet till pinsamma minnen från svensexan och möhippan.

  rating
  225 kr
 • Söt och fin gästbok i vitt med silverhjärtan på. Denna gästbok blir en fin detalj vid bröllopsmottagningen eller festen. Inuti är den helt vit, med ordet Guests" samt en rad för att fylla i händelsen. Boken är ca 22 x 19 cm stor och innehåller 35 sidor."

  249 kr
 • Mycket söt gästbok i vitt med ett vackert silverhjärta på framsidan. Boken har helvita blad inuti så att gästerna kan skriva fritt.

  rating
  249 kr
 • Vi och vårt bröllop är en rejäl fyll-i-bok för brudparet att fylla i allt om bröllopet. Från första kyssen till framtida bröllopsdagar, via förlovning, svensexa och möhippa, vigsel, fest, bröllopsresa och mycket mer. I boken hittar du massor inspirerande och charmiga illustrationer med plats för bilder och plastfickor att spara inbjudningar och andra minnen.

  399 kr
 • Enkel och vacker gästbok i vitt med silverfärgade fjärilar i tryck på bokens omslag. Inuti är boken helt tom, med undantag på ordet Guests" och en rad att fylla i vilken händelse som gästboken avser. Bokens storlek är ca 22 x 19 cm och den innehåller 35 sidor."

  rating
  249 kr
 • Eleganta gästbok med vintage romances vackra hjärta i guld på framsidan. Boken innehåller olinjerade blad där gästerna fritt kan skriva sina lyckönskningar till brudparet.

  rating
  249 kr
 • Lägg fram denna vackra gästbok vid bröllopet och låt gästerna skriva sina lyckönskningar i den. Den blir en fin dekoration såväl som ett fint minne att ha efteråt. Boken är ivoryfärgad med vackert guldmönster på. Den innehåller 35 sidor och är ca 22 x 19 cm.

  rating
  249 kr
 • Snygg gästbok, med tillhörande penna, i plommonfärgad satin. Ett vackert blickfång på festen, som låter dina vänner föreviga dagen med ett par väl valda ord. Boken är ca 25 x 16 cm stor och pennbasen är 9 x 9 cm. Själva penna är i silver och innehåller svart bläck.

  399 kr