Dekorationer till Baby Shower, dop och 1-årskalas

Vi på myHeart har alla baby dekorationer du behöver!

När du, din familjemedlem eller din nära vän är på väg att bli mamma, då är det ju klart att det måste firas med en baby shower! Och då är det ju så klart viktigt att det också syns på dekorationerna. Med några väl valda prydnader och utsmyckningar från oss på myHeart kan du snabbt, enkelt och...

Vi på myHeart har alla baby dekorationer du behöver!

När du, din familjemedlem eller din nära vän är på väg att bli mamma, då är det ju klart att det måste firas med en baby shower! Och då är det ju så klart viktigt att det också syns på dekorationerna. Med några väl valda prydnader och utsmyckningar från oss på myHeart kan du snabbt, enkelt och billigt sätta helt rätt stämning för firandet.

När det är dags att planera festligheterna är det viktigt att du väljer baby shower dekoration med rätt färg och känsla. Du vill så klart att det ska passa den blivande modern! Vi erbjuder bland annat gulliga girlanger, bords- och väggdekorationer och härlig konfetti som passar även till den mest kräsna blivande mamman.

Kolla igenom vårt sortiment nedanför, och handla dina baby shower dekorationer från oss på myHeart!

Tillfällen så speciella som dop förtjänar så klart att bli extra fint dekorerade. Med rätt dekorationer till dop kan du enkelt skapa en miljö med en härlig, glädjefylld och festlig känsla. Och då se till att din ceremoni blir så bra som den kan bli.

På myHeart har vi ett stort sortiment av fina prydnader att välja mellan. Vi har garanterat något du gillar, oavsett du letar efter en gullig girlang, söta presentaskar eller en fin bordsdekoration till dop.

De flesta dekorationerna du ser här nedanför är dessutom delar av kompletta teman. Det betyder att du kan matcha dem med både dukning och inbjudningskort om du hittar en färg eller ett tryck du tycker om.

Hos oss på myHeart får du snabbt och enkelt tag på fina dekorationer till dop med bara några enkla knapptryck. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

När det vankas 1-årskalas så vill du ju så klart sätta upp någon passande dekoration! På den här sidan har vi lagt upp alla gulliga dekorationer som är särskilt gjorda för att fira din ettåring. I vårt sortiment hittar du gulliga girlanger, flaggor, konfetti och hängande dekorationer i mjuka fina färger.

Ditt barn kommer älska de fina färgerna och de söta trycken på dekorationerna. Det är prydnader som dessutom blir härliga souvenirer – från när du och din lilla älskling precis har tagit er igenom ert första år tillsammans.

Men du behöver inte känna dig begränsad av vårt sortiment för ettåringar när du planerar din ettårsdag! Titta igenom hela vårt lager av dekorationer, dukningar och annat för att välja det som passar dig och din bebis bäst.

På myHeart har vi varje dekoration du kan tänkas behöva till ett ordentligt och minnesvärt 1-årskalas!

Läs mer
Visar 572 produkter