Dukning till Baby Shower och Dop

Hos oss hittar du allt du behöver för dukning till dop, barnvälkomnande eller namngivningsceremoni.

Dopet är ett heligt ögonblick, där familj och nära vänner samlas för att välkomna barnet till världen. Men, som alla känner till, brukar vänner och familj alltid förvänta sig fika när de blir bortbjudna. Eftersom dop endast inträffar en gång vill ...

Hos oss hittar du allt du behöver för dukning till dop, barnvälkomnande eller namngivningsceremoni.

Dopet är ett heligt ögonblick, där familj och nära vänner samlas för att välkomna barnet till världen. Men, som alla känner till, brukar vänner och familj alltid förvänta sig fika när de blir bortbjudna. Eftersom dop endast inträffar en gång vill man att allt ska vara perfekt, alltifrån muggar till servetter Då är det klart att man vill slå till med en fin och festlig dukning som passar den underbara dagen.

På den här sidan har vi samlat tallrikar, bägare, muggar och servetter till dop. Vi har matchande uppsättningar med allt i härliga mjuka färger och med fina och gulliga tryck. Och oavsett om du gillar nallar och kaniner, blommor eller Musse Pigg så har vi något som passar dig och ditt barn.

Med fina tallrikar, servetter och muggar som är perfekta till 1-årskalaset hittar du här, under 1-årskalas Dukning. Välj mellan flertalet fina kalasprodukter och matcha så det dukade bordet blir festligt och färgglatt.

Med lite hjälp från myHeart går det snabbt och enkelt att fixa dekorationer och dukning till dop. Ta en titt här för att hitta snygga bägare, muggar och servetter till dop. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

Läs mer
Visar 374 produkter